Caritas åpner nytt Au pair-senter

I 2011 åpnet Caritas' Informasjonssenter for innvandrere. Siden dengang har veksten vært formidabel, og i 2016 mottok Caritas Ressurssenter i Oslo nesten 14 000 henvendelser. Nå består det omfattende tilbudet av veiledning og rådgivning innen en rekke felt, itillegg til kursvirksomhet. 

Per Wenneberg, portrett.jpgOnsdag 23. august åpner Caritas Ressursenters nye lokaler og dessuten det nye Caritas Au pair-senter. – Unge mennesker uten gode norskkunnskaper og lav kunnskap om norsk samfunn og kultur, kan være i risikogruppen for utnytting overgrep og i verste fall menneskehandel. Da er det spesielt viktig med god og tilgjengelig informasjon, sier Per Wenneberg (bildet), leder for innenlandsavdelingen i Caritas Norge.

Til åpningen kommer Venstres partileder Trine Skei Grande, direktør for Integrerings- og mangfoldsdirektoratet Libe Rieber-Mohn og biskop Bernt Eidsvig.

Du kan lese mer om åpningen, tilbudene og det nye Au pair-senteret HER.