St. Sunniva skole feiret festen for Kristi legeme og Blod

prosesjon St. Sunniva 2.jpg

CORPUS CHRISTI: Ca. 200 elever fra St. Sunniva skole i Oslo feiret festen for Kristi legeme og blod med prosesjon i gatene.

 

Fredag 1. juni ble en gammel tradisjon tatt opp igjen på St. Sunniva skole i Oslo. Da ble festen for Kristi legeme og blod på  St. Sunniva skole i Oslo feiret med ca. 200 elever fra 3.-6. klasse sammen med skolepresten p. Andreas.

prosesjon st. Sunniva 1 (2).jpg
Elevene gikk i prosesjon fra St. Joseph til St. Olav kirke og tilbake. Særlig ansvar hadde 3. klassingene: Barna som gikk til sin første hellige kommunion i år hadde på seg finklærne og strødde blomsterblader. Sammen med ministrantene fra 3. og 6. trinn ledet de prosesjonen og leste forbønnene.

Elevene vil gjerne at dette blir en fast tradisjon her på skolen, slik det var da tre av skolens lærere husker det fra sin skolegang på St. Sunniva skole.