Kardinal Arborelius om abort

 

Kardinal Arborelius7.jpg

PÅ RADIO: Lytt til Svensk radios program Människor och tro, og få med deg kardinal Arborelius' uttalelser om abort etter folkeavstemmingen i Irland og fornyede debatter både i USA og Polen. Foto: Petter T. Stocke-Nicolaisen

 

Kardinal Anders Arborelius, biskop av Stockholm, deltok nylig i det svenske aktualitetsprogrammet Människor och tro, som forsøker å besvare spørsmålet: «Hva skjer med retten til abort?» 

Programmet på Svensk radio presenteres slik: «Kvinners rett til å bestemme over egen kropp har igjen fått stor symbolsk betydning. Hvem sitt menneskeverd skal vernes, og hvorfor er meningene så polariserte?»

Hør programmet Människor och tro

Biskop Arborelius kommer med sin uttalelse etter 13  minutter og 25 sekunder, 13.25, men lytt gjerne på hele innslaget.