Europeisk ledermøte for maristene

Maristene - Møte Lyon.png

GRUPPEARBEID: Under et møte maristene hadde i La Neylière ved Lyon i Frankrike, ble det snakket om hvordan de bedre kan ta vare på sine eldre medbrødre og være aktivt tilstede i et mer sekularisert samfunn.

 

I slutten av juli møttes marister med forskjellige ledelsesoppgaver fra hele Europa på La Neylière ved Lyon i Frankrike.

I løpet av en uke ble det delt erfaringer og utfordringer i en provins som omfatter 33 kommuniteter i åtte forskjellige land. I gruppearbeid og refleksjoner ble det laget forslag hvordan vi kan ta bedre vare på våre eldre medbrødre og være aktivt tilstede i et mer og mer sekularisert samfunn i Europa.

Fra Norge deltok p. Erik Ruud (superior for kommuniteten) og p. Andreas Rupprecht (medlem av provinsialrådet).