Biskop Bernt Eidsvig: – Festmessen er åpen for alle!

 

fullsizeoutput_5494.jpeg

Biskop Bernt Eidsvig kåserte i ambassaden

 

 

Under mottagelsen i den vakre norske ambassaden som ligger på Via Porta Latina, en vei anlagt i antikken, ga den norske ambassadør Margit Tveiten en interessant og velinformert orientering om de politiske og samfunnsmessige forhold i dagens Italia.

 

Tekst: Nils Heyerdahl 

Deretter kåserte biskop Bernt Eidsvig (bilde t.v.) om sitt personlige forhold til Roma, og røpet at for ham var denne byen ikke først og fremst kirker, katakomber og imponerende historiske minnesmerker, men mennesker, som han har møtt her og som har betydd mye for ham.

Biskopen understreket også at Olavsfestdagene ikke er et katolsk arrangement, annet enn i den utvidede betydning av ordet: alminnelig kristent og åpen for alle. Festmessen er riktignok katolsk, men alle er velkommen til å være med, i sang og bønn.

 

 

Les mer