Word on Fire med nye satsningsområder

Etter nyttår får Word on Fires youtube-kanal nytt innhold. Det lanseres serier om gaming, film, dikt og familieliv.

 
Tekst: Linda Therese Utstøl 

 

bishopbarron-3.jpg

NYTENKENDE: Biskop Robert Barron vil løfte frem skjønnheten i den katolske troen gjennom media. Foto: Word on Fire


Mange er allerede kanskje medlem av Word on Fire Institute, et nettsted med kurs om katolsk trosliv og evangelisering. Eller følger den amerikanske biskopen Robert Barron på sosiale medier. Han har nådd mange i sitt arbeid og gitt både katolikker og ikke-katolikker større kunnskap om troen.

Word on Fire er et non-profit mediehus som støtter biskopens misjonsarbeid. Selv definerer de seg som evangelikalske i den forstand at de sentrerer budskapet sitt om omvendelse og nytt liv rundt Jesus Kristus. Og de er katolske i den forstand at de er rotfestet i den romersk katolske tradisjon og bruker kunst, litteratur, filosofi, teologi og helgenens eksempler for å forklare hvem Jesus er. Deres formål er å trekke folk til seg, og dele Guds gode gaver ved hjelp av media.

Allerede har de hatt stor suksess med å analysere populære tv-serier og filmer, og aktualisere gamle klassikere ved hjelp av et katolsk blikk. Slik løfter de frem det kristne budskapet og gjennomskuer tiden vi lever i på en kreativ måte.

 

Trailer for de nye seriene kan du se her: