Sr. Anne-Lise Strøm O.P. gjenvalgt til priorinne ved Lunden kloster

 IMG_3531.jpeg

GJENVALGT: Sr. Anne-Lise Strøm O.P. er gjenvalgt som priorinne ved Lunden kloster. Like etter at hun ble valgt til priorinne i 2019 uttalte sr. Anne-Lise til katolsk.no: – Jeg skal elske og drive frem nye priorinne-kandidater. Søstrenes kvaliteter, kapasiteter og ressurser skal vokse, slik at de kan settes i Kirken og klosterets tjeneste. Foto: Petter T. Stocke-Nicolaisen

 

Mandag 28. mars 2022 valgte søstrene ved Lunden kloster sr. Anne-Lise av Bebudelsen som priorinne for et nytt mandat på tre år.

Søstrene skriver i en meddelelse på eget nettsted at «Sr. Anne-Lise tør være kjent for de fleste. Hun har tjent kommuniteten som priorinne i flere omganger, sist fra 2019 til 2022. Hun har også hatt flere andre verv i klosterets, Ordenens og Kirkens tjeneste.»

Dette er sr. Anne-Lises 10. periode som priorinne ved klosteret. Hun ble første gang valgt i 1980. Da var hun 40 år, og klosterets yngste søster. Nå er hun inne i sitt 82. år, og er klosterets nest eldste. 

Søstrene takker de troende for deres forbønn både i forkant av valget og nå når de går inn i en ny periode. «Vi forsikrer dere om vår fortsatte forbønn for dere», skriver de på sitt nettsted lunden.katolsk.no.

 

Les mer

 

 

 Les på polsk