Kallsretrett 2023: Nysgjerrig på prestekallet?

Bli med på seminar 20. – 22. januar

324304738_532355478676186_7676661176358916819_n.jpg

VÅRE SEMINARISTER: (f.v.) Viserektor p. Myron, studentprefekt p. Franklyn, Aleksander, Nico, Ludvig, Andre, Mathias og rektor p. Tao. De inviterer nå til kallsretrett i Akersveien 6, Oslo. Foto: St. Eystein presteseminar 

  

«Jeg tror at vi må meditere over dette mysteriet ofte: Gud, Herren, kalte meg, kaller meg, kjenner meg, venter på mitt svar som Han ventet på Marias svar, slik Han ventet på svar fra apostlene. Gud kaller meg: dette faktum bør gjøre oss oppmerksomme på Guds stemme, oppmerksomme på Hans ord, på Hans kall til meg, for å realisere denne delen av frelseshistorien som Han har kalt meg til.»

Pave Benedikt XVI til seminarister i Roma, 2011

 

Blir 2023 året da du tar deg tid til å utforske om du har et kall til prestegjerningen eller til familielivet? St. Eystein presteseminar kan hjelpe deg litt på veien! Vi inviterer til kallsretrett for unge menn, som går rundt og tenker «Hva vil Gud med livet mitt?»

 

Retretten arrangeres 20. – 22. januar og er ment som en «lavterskelsretrett», dvs. at den ikke bare er for dem som allerede har et ønske om å bli prest, men også for dem som tenker på om de har et kall. Retretten er helt gratis og den finner sted i Akersveien 6, 0177 Oslo!

 

  • Påmelding skjer via e-post til rektor p. Tao: rektor.steystein@okb.katolsk.no
  • Vi minner også om at søknadsfristen for St. Eystein presteseminar i år (2023) er satt til første uken av mars!

 

Måtte St. Eystein av Nidaros gå i forbønn for dere i deres skjelningsprosess!

Vi ber for dere alle.

 

Les mer