Gaver for nesten ti millioner kroner gir skattefradrag

Totalt ble det i 2023 gitt gaver til Kirken på kr 9.419.743,- under ordningen med skattefradrag. Dette betyr at giverne får tilbakebetalt en god del av det de har gitt, mens gaven kommer uavkortet frem. Den norske stat reduserer utskrevet skatt etter visse regler, og inntil et årlig maksbeløp på kr 25.000.

Mange av våre givere har i disse dager mottatt en E-post med informasjon om hvordan de kan laste ned årsoppgaven digitalt. Gå gjerne til Givertjenesten for å logge deg på Min side der du kan se detaljer om dine egne gaver og hente ned årsrapport.  Givertjenesten har et teknisk samarbeid med Solidus AS, som drifter løsningen for mottak av gaver og rapportering til skattemyndighetene på vegne av Den katolske kirke i Norge.

Du finner Givertjenesten på adressen https://gaver.katolsk.no/

Les mer:

av Mats Tande publisert 26.01.2024, sist endret 26.01.2024 - 10:54