Masse lesestoff i advent: Nytt nummer av St. Olav ute

 

 

St Olav nr 4-19.jpg Adventsutgaven av St. Olav katolske kirkeblad går i disse dager ut til abonnentene og legges i tillegg ut på utvalgte steder. Bladet er spekket med godt og variert lesestoff. Bestill gratisabonnement på bladet å fylle ut dette skjemaet.

 

«Hva er et kall?» er temaet i adventsnummeret. Her kan du lese kallshistoriene til biskop Bernt I. Eidsvig, sr. Lucia Nguyen thi Kim Trang, p. Jo Neve, Jeanne Wreden og Ragnhild Helena Aadland Høen, samt ta del i sr. Hanne-Maria Berentzens refleksjoner om kall.

Journalist Flor Santamaria-Kovacs deler sin troshistorie med oss og professor Janne Haaland Matlary rapporterer fra Notre Dame-universitetet i USA. Elisabeth Solberg har intervjuet flyktningen «Yvonne» i serien De kom og ble, hvor vi kan lese sterke historier fra troende som har flyktet til Norge.

Sr. Else-Britt Nilsen gir deg en innføring i kardinal Newmans liv og virke og Arne Berggren tar samtiden på pulsen i spalten «Signert». Nummeret er ellers fylt til randen med spennende intervjuer, reportasje fra menigheten i Lillehammer, klostertanker, Guds ord og artikler om kunst og bøker – for ikke å glemme advents-quizen, den faste matspalten og alle julegave-tipsene!

 

 

 

 

 

 

 

St Olav nr 4-19.jpg

Få St. Olav kirkeblad gratis i postkassen

St. Olav kirkeblad kan du lese gratis og digitalt på katolsk.no, bare klikk her. 

Du kan også tegne gratis abonnement på papirutgaven ved å fylle ut dette skjemaet. 

St. Olav kommer i fire utgaver av ca. 100 sider pr. år.  

 

 

 Les på polsk