Ny CD kombinerer Pavens bønner med musikk

Sony Music offentliggjorde på mandag at selskapet skal utgi en ny CD hvor pave Johannes Paul II ber og snakker i en kombinasjon med samtidsmusikk. "Abba Pater" er produsert av Vatikanradioen og Audiovisivi San Paolo og vil bli lansert verden over av Sony Music. Sporene inkluderer bønner, prekener og sanger på fem språk fra de siste 20 årene, kombinert med musikk fra et utvalg italienske komponister. Musikken er i instrumental, "verdensmusikk" og klassisk stil. CD-en er ment å markere at Johannes Paul II nettopp har feiret 20 år som pave og også være en markering i anledning av Jubelåret i år 2000. "'Abba, Pater' foreslår en universell pilegrimsvandring under Pavens ledelse, ved hjelp av ulike språk og uttrykk," sa p. Pasquale Borgomeo, direktør for Vatikanradioen. innspillingen er også den første CD-en som inneholder Pavens stemme.

av Webmaster publisert 29.01.1999, sist endret 29.01.1999 - 09:27