Fotballstjerne går i kloster

Roma (KI/KAP) - Den 24-årige fotballspissen Stefano Albanesi, som nettopp har undertegnet en lukrativ 3-årsavtale med den italienske klubben Pescara, legger fotballstøvlene på hylla og går i kloster. "Jeg følte mitt kall da barna ba meg om min autograf", forteller den kommende geistlige til Vatikanradioen. "Folk tenkte at jeg var et idol, men i virkeligheten har jeg ikke gitt dem noen ting, tvert imot har jeg til og med holdt dem borte fra Gud", tilføyde han. De trengte ham ikke i første rekke som fotballspiller. De ansvarlige i fotballklubben respekterer Albanesis avgjørelse. Dette skrittet viser "menneskelig styrke", sier klubbens talsmann Claudio Garzelli.

Kathpress 28. juli 1999; o: pe KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)

av Webmaster publisert 04.08.1999, sist endret 04.08.1999 - 08:40