Katolsk fjernsynssender allerede i november

Paris - KI (KAP) - I Frankrike kommer en katolsk fjernsynssender overraskende i drift allerede i november. Under det provisoriske navnet «K.TO» dukker stasjonen opp på kabelnettet i hovedstaden Paris, erklærer den parisiske hjelpebiskopen Jean-Michel di Falco i følge den franske dagsavisen La Croix sist torsdag. Kringkastingsmyndighetene har godkjent prosjektet.

Di Falco begrunner den raske sendestarten med at man vil komme prosjekter fra fundamentalistiske fjernsynsevangelister fra USA i forkjøpet. I følge avisens melding utløste hjelpebiskopens erklæring uro hos de ansvarlige for kirkelige programmer i Frankrikes offentlige fjernsynskanaler. De ser sine arbeidsplasser truet.

KI/KAP (KathPress/Katolsk Informasjonstjeneste, o:pe)

av Webmaster publisert 04.10.1999, sist endret 04.10.1999 - 10:57