Nyansettelser i Caritas Norge

 

Ursula Gelis

Caritas Norge har fra 16. januar ansatt Ursula Gelis i et prosjekt som har til hensikt å utrede situasjonen for 'illegale og ureturnerbare' flyktninger, samt flyktninger midlertidig bosatt i mottakssentraler.

Ursula har tidligere arbeidet med integreringsprosjektet "Flyktningeguiden" i Trondheim gjennom Røde Kors, og har drevet frivillighetsarbeid blant flerkulturelle i Groruddalen i Oslo. Hun har også jobbet med forsoningsspørsmål mellom Tyskland og forfulgte under andre verdenskrig. Ursula har master i "International Public Policy" fra Johns Hopkins universitetet i Washington DC med fokus på konflikthåndtering og internasjonale konflikter, og har studert jødisk religion og filosofi i Jerusalem. Hun snakker foruten norsk, og tysk som er morsmålet; engelsk, hebraisk og fransk. Ursula kom til Norge for fire år siden, og er gift.

 

 
Elise Christensen

Caritas Norge har fra 20. februar ansatt Elise Christensen som programkoordinator for Latin-Amerika. Elise kommer fra jobben som prosjektkoordinator for Mellom-Amerika i Utviklingsfondet, og har tidligere jobbet ved Senter for Fredsbygging og Konflikthåndtering og ved Norges Fredsråd. Hun har også arbeidet for FNsambandet. Elise har god kjennskap til Latin-Amerika, bl.a ved feltarbeid i Nicaragua, og hun snakker spansk.

Elise har en Master i internasjonale studier fra School of Oriental and African Studies i London med fordypning i politikk og helse i sørlige Afrika og Latin-Amerika.

Medling fra Caritas Norge / www.caritas.no (1. februar 2006)