Påmeldingen til verdensungdomsdagene i Sydney er nå åpnet

 Se også:

World Youth Day (WYD) - Verdensungdomsdagene - markeres med en internasjonal katolsk ungdomsfestival hvert tredje år. Kommende WYD finner sted i Sydney, Australia i 2008.

WYD Sydney er en enestående mulighet for deg som ønsker en unik katolsk opplevelse sammen med millioner av andre! Dersom du vil oppleve åndelige øvelser blandet med reise, nye venner og sol, så er dette noe for deg.

forrige WYD (Köln, Tyskland) i 2005 deltok over to hundre norske katolske ungdommer. Totalt samler WYD fra mange hundre tusen til flere millioner unge katolikker hver gang. Det er en fantastisk opplevelse å få delta på WYD - en opplevelse som anbefales, både for deg som er 16 år, og deg som allerede er fylt 20.

Gruppen til WYD vil bli delt i to grupper, etter alder; 16-20 og 18-35. De som er mellom 18 og 20 vil dermed få velge hvilken gruppe de ønsker å være i. Gruppene vil ha noe forskjellig profil innholdsmessig.

Temaet for WYD 2008 er:

"Dere skal få kraft når Den hellige ånd kommer over dere, og dere skal være mine vitner" (Apg 1:8).

Bli med til Sydney i 2008!

Deltakere som melder seg på turen forplikter seg til å:

1. Melde seg på den offisielle e-postlisten til WYDSYD og motta et pilegrimsbrev fra biskop Anthony hver måned frem til WYD08. (Gå til www.wyd2008.org klikk deg inn på ePILGRRIMAGE).

2. Vi regner med en totalpris på ca 14 000 kroner (NUK tar forbehold om at prisen kan justeres noe). Dette vil fordeles på flere innbetalinger - som må overholdes:

Første innbetaling : 1.september 2007 - kroner 7000

Andre innbetaling : 15. januar 2008 - kroner 3000

Tredje innbetaling : 15. april 2008 - kroner 4000

3. Delta på en forberedelseshelg som arrangeres lokalt.

4. Holde seg oppdatert via mail og www.nuk.no

5. Det vil bli satt en endelig avmeldingsfrist for arrangementet - denne vil være i løpet av 2007, og vil være absolutt. Det vil være et avmeldingsgebyr, og avmeldinger etter innbetaling (utenom ved alvorlig sykdom o.l.) vil ikke resultere i tilbakebetaling av innbetalt beløp.

6. Følge de regler som vil gjelde for arrangementet.

Du kan lese mer om WYD og melde deg påNorges Unge Katolikkers hjemmesider.

www.nuk.no / KI-Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (11. oktober 2006)