Utnevnelser i Oslo katolske bispedømme

Den 11. september 2015 utnevnte biskop Bernt. I. Eidsvig Can.Reg. av Oslo p. Godwin Adahada til sjelesørger for engelsktalende afrikanske katolikker i Oslo katolske bispedømme.

Den 19. januar 2016 gjenutnevnte biskop Eidsvig Leon Ntirandekura til ekstraordinær kommunionsutdeler i St. Josef menighet, Haugesund for en periode på tre år.

Den 26. januar 2016 utnevnte biskop Eidsvig Do Duy Huynh, Nguyen Van Quy, Tran Van Mien, Nguyen-Van-Nam, Nguyen Duy Van, Pham Vam Viet, sr. Therese Hien Hoang, sr. Maria Huong Dang, sr. Josephine Do Thi Hoa, sr. Madeleine Tran Thi Minh Trang, Leonard Nirmalananth, Frode Eidem, Judy Guneriussen, Thong Quoc Nguyen, Hoang Van Ngoc, Glenn Hansen og Romeo Cruz Talao til ekstraordinære kommunionsutdelere i St. Magnus menighet, Lillestrøm. Utnevnelsen gjelder for en periode på tre år fra samme dato.