Rekviemmesse for terroren på Sri Lanka i St. Paul kirke i Bergen

K6AsoKJkvOE.jpg

GJENOPPSTANDELSE: På påskedag, høydepunktet i kirkeåret, ble tre kirker på Sri Lanka rammet av terroranslag – St. Anthony's Shrine i Colombo, St. Sebastian-kirken i Negombo og Zion-kirken i Batticaloa. Statuen av Jesus Kristus i St. Sebastian-kirken bærer tydelig preg av udåden som rammet de troende under påskedagsmessen. Foto: REUTERS/Stringer 

 

Mandag 20. mai kl. 18.00 avholdes det rekviemmesse for ofrene etter terrorangrepet på Sri Lanka i St. Paul kirke i Bergen.

Representanter fra ulike tros- og livssynssamfunn i Bergen, samt politiske partier og andre råd og organisasjoner vil delta. Etter messen blir det solidaritetssamvær med budskap og appeller på tvers av tros- og livssyn.

Marita Moltu, varaordfører i Bergen, Øystein Skauge, fra Den norske kirke og Mohamed Azeen, Imam i Bergen moske er noen av representantene.

 

Alle er velkomne 

 

Les mer om terroren på Sri Lanka: