– La oss ta vare på familiene våre

Pave Frans ber oss denne august måned be for at familier gjennom sine liv i bønn og kjærlighet stadig klarere må bli «skoler for sann menneskelig vekst. 

– Det er i relasjonen til foreldrene våre, og våre søsken at verdiene vi tar med oss videre i livet dannes. Å elske og bli elsket gjør oss mer menneskelige og hjelper oss å gjenkjenne Guds kjærlighet. Jesus viste oss denne veien. La oss leve denne kjærligheten i familiene våre og gå sammen i bønn, sier pave Frans i sin oppfordring til bønn.

– Hva slags verden ønsker vi å forlate til fremtiden?, spør så paven oss.

– La oss forlate en verden med familier. La oss ta vare på familiene våre, fordi de er sanne skoler for fremtiden, rom for frihet og menneskers sentre. Og la oss reservere et spesielt sted i familiene våre til individuell og felles bønn, svarer han.

 

Les mer