Paven på Twitter: – Vi må bekjempe urettferdighet i verden

Pave Frans budskap1.jpeg
 
TWITTER: Pave Frans er aktiv på Twitter. Nå står han opp mot urettferdighet.
 
 
I en twittermelding onsdag 22. april oppfordret pave Frans alle til å bruke korona-pandemien som en mulighet til å stå opp mot ulikheter og urettferdighet i verden. – Vi er alle like skjøre, like utsatt for å bli smittet og like dyrebare, skrev pave Frans.

 
Pandemien minner om at det ikke er noen forskjeller eller grenser mellom de som lider.
– Må dette bli en oppvekker, skriver paven. – Nå er tiden inne for å eliminere ulikheter og helbrede urettferdigheter som undergraver menneskeheten som en familie!
 
 
Direktesender
Smittevernsreglene er spesielt strenge i Italia på grunn hvor hardt landet er rammet av korona-pandemien. For å ikke samle store mengder mennesker har pave Frans avlyst alle offentlige arrangementer. Vi kan allikevel følge han hjemmefra. Vatikanet direktesender daglig messen feiret av pave Frans, onsdagens generalaudiens og Regina coeli-bønnen på søndager.
 
 

Les mer: