Ta mastergrad i katolsk evangelisering

WONDER_BB-Keynote-11-1536x1024.jpg

MISJON: Rigorøs, praktisk og tilgjengelig er nøkkelord når Word on Fire skal trene interesserte i evangelisering. Foto: Word on Fire.

 

– Hvordan kan en polarisert, kynisk og narsissistisk kultur få øynene opp for freden og gleden som livet med Jesus tilbyr? spør Word on Fire instituttet.  

 

Inspirert og guidet av biskop Robert Barron tilbyr Word on Fire instituttet i samarbeid med University of St. Thomas-Houston en mastergrad i Evangelization & Culture. Masterprogrammet kan følges via fjernstudier med et tilbud om sommerskole med fysisk oppmøte for dem som ønsker det.    


De tilbyr studentene sine en akademisk innføring i tenkerne, ideene og de praktiske metodene som er nødvendige for å forkynne evangeliet i en sekularisert og teknologi-mettet verden. 

 

Word on Fire vil forsyne Kirken med en hær av intellektuelt dyktige, kulturelt smidige, tykkhudede, oppmuntrede og media-kyndige misjonærer som er godt rustet til å identifisere og engasjere seg i «Ordets frø» uansett hvor de finnes i kulturen.

– Å lære teologi med et laserskarpt fokus på evangelisering er akkurat slik apostlene lærte av Kristus, skriver de på sine sider.

 

Les mer

Word on Fires masterprogram: Evangelization & Culture