Ny organisasjonskonsulent i NUK

aleksandra.jpgDen 6. januar i år begynte Aleksandra Sramkowska (28) i den nye stillingen som  organisasjonskonsulent med kommunikasjonsansvar i Norges Unge Katolikker (NUK).

Aleksandra har mastergrad i kulturkunnskap med tre års spesialisering på området kulturkommunikasjon, praktiske problemer. Masteroppgaven hennes belyste temaet Mayakulturens kollaps i forhold til den spanske erobringen av Amerika. Hun har også studert kunsthistorie i Spania.

Musikk

Aleksandra kom til Norge fra Polen i oktober 2012 og er opptatt av musikk og teater.

– Da jeg studerte, var jeg medlem av kunst- og gospelmusikkforeningen. Jeg har tidligere vært engasjert i mange internasjonale arrangementer i Polen, både musikk og teater, sier Aleksandra.

Variert

Hun har variert jobb-bakgrunn i Norge.

– Først jobbet jeg i en familiebarnehage, deretter ble jeg ansatt i mobilselskapet Mycall, hvor jeg hovedsakelig holdt på med kundeservice.

Imponert

Aleksandra er solist i Sursum Corda, en polsk sang- og musikkgruppe for unge voksne. Hun er svært glad i gospelmusikk. Det gir henne mye glede.

– Jeg ser frem til å jobbe for NUK og arbeide med noe relatert til mine kulturkunnskapsstudier og språkinteresser. Det at jeg nå vil jobbe med barn og ungdom gjør denne stillingen utrolig spennende for meg. Jeg er imponert over innsatsen av frivillige som støtter NUK og arbeider for å fremme Den katolske kirkes mål, sier Aleksandra.