Utnevnelser i Oslo katolske bispedømme

Biskop Bernt Eidsvig Can.Reg av Oslo har foretatt følgende utnevnelser:

  • Ewald Nebelung er fra den 21. november 2014 utnevnt til kirkelig assistent i St. Olav menighet i Tønsberg. Utnevnelsen gjelder for en periode på tre år. Sigurd Hareide og Le Thien Phuong er fra samme dato gjenutnevnt til kirkelige assistent i samme menighet. Gjenutnevnelsen gjelder for en periode på tre år.
  • Halvard Olsen og Mariusz Margielewski er fra den 21. november 2014 utnevnt til ekstraordinære kommunionsutdelere i St. Olav menighet i Tønsberg. Utnevnelsen gjelder for en periode på tre år. Sr. M. Karolina Bogoczová, Mai Anandan, Ida Frøyis Agland, Reidun Antonsen og Øyvind Olav Oppegård er fra samme dato gjenutnevnt til ekstraordinære kommunionsutdelere i samme menighet. Gjenutnevnelsen gjelder for en periode på tre år.
  • Krzysztof Franciszek Kulawiak er fra den 8. desember 2014 utnevnt til ekstraordinær kommunionsutdeler i St. Laurentius menighet, Drammen. Utnevnelsen gjelder for en periode på tre år.
  • Joel Asprion, Aneta Hermansen, Maria Teresa Mutuc Strømmen og Ta Hoang Vy er fra den 8. desember 2014 gjenutnevnt til ekstraordinære kommunionsutdelere i St. Gudmund menighet på Jessheim. Gjenutnevnelsen gjelder for en periode på tre år.
  • P. Henry Thura Zaw Min utnevnes fra den 7. februar 2015 til ansvarlig for den burmesiske sjelesorg i Oslo katolske bispedømme.
  • P. Jagath Premanath Gunapala O.M.I. utnevnes fra den 14. mars 2015 til sogneprest i St. Birgitta menighet, Fredrikstad.
  • P. Łukasz Gruchała utnevnes fra den 1. september 2015 til sogneadministrator i St. Josef menighet i Haugesund. Menighetens sogneprest, p. Joseph Lam Cong Luong, er innvilget studiepermisjon fra september.
av Webmaster publisert 06.03.2015, sist endret 14.03.2015 - 12:49