Biskop Bernt Eidsvig: Be sammen med oss for innbyggerne i Israel og Palestina

NTB_Rb6Btjf2gcM.jpg

PROTEST: En ung jente deltar i en protest mot israelske angrep på Gaza. Foto; REUTERS/Ivan Alvarado

 

Foren deg i bønn, lørdag 22. mai kl. 11.00, for innbyggerne som lider på grunn av de voldelige konfrontasjonene mellom Israel og Hamas (og Libanon) i disse dager.

 

Ridderordenen av den Hellige Grav i Jerusalem (OESSH) og Caritas Norge samarbeider for å støtte befolkningen i Jerusalem, Gaza og andre steder i det Hellige Land som rammes av de voldelige konfrontasjonene mellom Israel og Hamas (og Libanon) i disse dager.
 
Lørdag kl. 11.00 vil biskop Bernt I. Eidsvig feire messen for alle de utsatte og ofrene for det voldelige oppgjøret. Foren deg sammen med biskopen, i bønn for fred og rettferdighet til alle som rammes av konflikten, og for at de voldelige konfrontasjonene skal opphøre.
 
De rammede 

Helsemyndighetene på Gazastripen opplyser at de israelske angrepene hittil har kostet minst 230 mennesker livet, 65 av dem barn. 1.710 palestinere skal være såret i angrepene.

Israel hevder at minst 160 medlemmer av Hamas og Islamsk hellig krig (Jihad) er drept, men at myndighetene i Gaza underrapporterer dette.

Hundrevis av boliger er ifølge FN ødelagt i angrepene, og over 70.000 palestinere har søkt tilflukt i FN-drevne skoler og andre offentlige bygninger.

På israelsk side har de palestinske angrepene hittil kostet tolv mennesker livet, blant dem to barn. (NTB)

 

Du kan følge messen digitalt på forsiden av katolsk.no kl. 11.00, katolsk.no´s Youtubekanal eller Facebookside.

 

 

Les mer:

 

 Les på polsk