Kateketseminar 2014: BLI LYS - Oslo katolske bispedømmes nye ressursbank

Bli Lys logoLørdag 27. september er det duket for årets kateketseminar, og du vil for første gang bli introdusert for BLI LYS. Dette er Den katolske kirkes rykende ferske ressursbank.

Ressursbanken er fortsatt under utvikling, men mye er klart, og vi ser frem til å ta deg med inn i noe av ressursbankens innhold. Her vil man finne en struktur for undervisningsopplegg for alle klassetrinn og alle timer, forslag til tekster og aktiviteter, musikk, videoer og mye annet nyttig og spennende.

Siri Tofteng og Therese Skaar, som er ansatt i en prosjektstilling for å være med å bygge opp ressursbanken, skal lede dere igjennom hele seminaret. De vil vise hvordan banken er bygget opp, hvilke typer aktiviteter dere kan finne der, samt hvordan den skal brukes.

BLI LYS  står for: Bønn, Latter, I kristus, Lære, Ydmykhet og Sannhet - og det er nettopp dette du skal få oppleve på årets kateketseminar!

For hvem?: Dette er en dag for alle kateketer og søndagsskolelærere, men også for dem som bare er nysgjerrig på hva katekese og BLI LYS er, og som kanskje ønsker å engasjere seg som kateketer i menigheten.

Sted: Mariagården, Akersveien 16 C (kjelleretasjen, trapp ned).

Tidsplan:
Ankomst og registrering fra kl 10
Seminarinnlegg fra kl 10.30
Lunsj kl 12.30 - 13.30
Program slutt kl 16.30

PÅMELDING:
Påmelding sendes på e-post til kateketisk.senter@katolsk.no. Send oss navn, e-postadresse, mobilnummer og menighetstilhørighet.

Påmeldingsfrist: 22. september 2014.

Velkommen!

av Webmaster publisert 14.08.2014, sist endret 15.08.2014 - 12:32