Utnevnelser i Oslo katolske bispedømme

Biskop Bernt Eidsvig Can.Reg av Oslo offentliggjør med dette at:

P. Josef Ottersen blir med virkning fra 1. september 2019 løst stillingen som kapellan i St. Svithun menighet i Stavanger, og er fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Olav menighet i Oslo (50% stilling) og skoleprest ved Sta. Sunniva skole i Oslo (50% stilling).

P. Andreas Rupprecht SM blir med virkning fra 1. september 2019 løst fra stillingen som skoleprest ved Sta. Sunniva skole i Oslo og er fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Hallvard menighet i Oslo med særskilt ansvar for sjelesorg på Holmlia og Nesodden (50% stilling). Han fortsetter i stillingen som landsungdomsprest for Norges Unge Katolikker (50% stilling).

P. Amando Bergantino Alfaro blir med virkning fra 1. september 2019 utnevnt til sjelesørger for filippinere i St. Franciskus Xavier menighet i Arendal og St. Ansgar menighet i Kristiansand. Han fortsetter i stillingen som kapellan i St. Svithun menighet i Stavanger og sjelesørger for filippinere i St. Svithun menighet i Stavanger, St. Joseph menighet i Haugesund, St. Maria menighet i Askim, St. Mikael menighet i Moss, St. Laurentius menighet i Drammen, St. Birgitta menighet i Fredrikstad.

P. José Johan Dumandan blir med virkning fra 1. september 2019 utnevnt til sjelesørger for filippinere i Vår Frue menighet i Porsgrunn, Hamar, Larvik og Sandefjord. Han fortsetter i stillingen som kapellan i St. Olav menighet i Oslo, og med ansvar for filippinsk sjelesorg i Oslo, St. Magnus menighet i Lillestrøm, St. Teresia menighet i Hønefoss og St. Gudmund menighet i Jessheim.

P. Cruf Climaco ble med virkning fra 1. juni 2019 løst fra stillingen som kapellan i Vår Frue menighet i Porsgrunn og sjelesørger for filippinere i Vår Frue menighet i Porsgrunn, St. Fransikus Xavier menighet i Arendal, St. Ansgar menighet i Kristiansand. Han er fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Paul menighet i Bergen, med ansvar for filippinsk sjelesorg.