Kardinal Anders Arborelius bokbades i Oslo

 

NTB_PMM64LEVmGU.jpg

KOMMER: Kardinal Anders Arborelius kommer til Oslo onsdag 29. mai for å samtale om St. Olav forlags bøker «Å leve i Guds nærvær» og  «Hverdagsmystikk – kunsten å leve i Guds nærvær». Foto: NTB


Onsdag 29. mai kl. 17.00–18.30 kan du møte Nordens første kardinal Anders Arborelius på Litteraturhuset, Oslo.

 

St. Olav forlag lanserer for første gang på norsk en komplett utgave av 1600-tallsklassikeren «Å leve i Guds nærvær» av karmelittbroderen Lorens av Oppstandelsen, med forord av kardinalen fra Stockholm. Arborelius, som selv er karmelittmunk, lanserer samtidig boken «Hverdagsmystikk – kunsten å leve i Guds nærvær», en slags «bruksanvisning som skal lede fram til erfaringen av Guds nærvær», det første steget «på hverdagsmystikkens vei».

«Vår konkrete hverdag er slettes ikke så intetsigende som vi innbiller oss. Den er et funnsted, et uuttømmelig dyp som rommer utallige muligheter til å møte DEG, vår Gud, og leve i kjærlighetens dialog med DEG,» skriver kardinal Arborelius. 

Kristine Dingstad, forlagssjef i St. Olav forlag, bokbader kardinalen og leder en samtale hvor også følgende deltar: Ann Jeanette Ekberg, fagansvarlig for dialog i Areopagos, prest og forfatter Stian Kilde Aarebrot, fagansvarlig for trospraksis i Areopagos og Amanda Kamara, låtskriver og artist.

  • Du kan også følge lanseringen digitalt via strømming på katolsk.no's forside. 

 

Les mer om kardinal Arborelius