Kunngjøringer for OKB

Biskop Bernt Eidsvig Can.Reg av Oslo offentliggjør med dette at:

P. Valdemaras Lisovskis har bedt om å tre tilbake fra sitt virke som sogneadministrator i St. Johannes apostel og evangelist menighet i Oslo på grunn av sterk økning i arbeidet med litauisk sjelesorg. Han løses derav fra sitt virke som sogneadministrator 1. september 2018 for å vende tilbake til tjenesten som sjelesørger for litauisktalende katolikker.

 – Jeg takker p. Valdemaras for innsatsen, og har forståelse for avgjørelsen. Jeg ønsker ham lykke til med nye oppgaver, uttaler biskop Bernt I. Eidsvig.

P. Bharath Damacius Villavarayen overtar som sogneadministrator for St. Johannes i Oslo, 1. september 2018 .

P. Jerzy Józef Grzanka SS.CC vender tilbake til Polen 22. august 2018. P. Jerzy har de siste to årene virket som kapellan i Mariakirken menighet på Stabekk.

P. Adam Dawid Wróblewski C.PP.S. kommer til Norge i høst, og vil virke som kapellan i Mariakirken menighet på Stabekk. P. Adam ble presteviet 1. februar 2002 i Jasna Góra-helligdommen i Częstochowa i Polen. Han tilhører kongregasjonen Misjonærene av Det kostbare blod.