Forandringer i staben i Caritas Norge

Caritas Norge har ansatt Ingrid Rosendorf Joys som informasjonskonsulent fra 1. januar 2003. Hun vil i denne stillingen arbeide dels med informasjonsvirksomhet og dels med innenlandsarbeid, dvs. arbeid rettet mot katolske menigheter og organisasjoner i Norge. Ingrid har hovedfag i økonomisk sosiologi med fokus på utvikling i land i sør. Hun har bred erfaring fra det katolske ungdomsarbeidet og har vært ansatt i Caritas i et vikariat som programkoordinator siden april i fjor.

Caritas Norge har ansatt Karin Benan som ny stedlig representant på Øst-Timor fra 1. februar 2003. Karin Benan er lege og har arbeidet på Ullevål sykehus i Oslo siden 1993. På Øst-Timor vil hennes arbeidsoppgaver først og fremst være tilknyttet det nasjonale tuberkuloseprogrammet som drives av Caritas Dili med finansiering fra Caritas Norge.

Ernst Sture Basil Rolandsen - Caritas Norges tidligere stedlige representant på Øst-Timor - fortsetter å være tilknyttet Caritas Norge i en 50% stilling som rådgiver på Øst-Timor.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)
17. januar 2003

av Webmaster publisert 17.01.2003, sist endret 17.01.2003 - 10:59