St. Olav bok­handel med nytt nettsted og ny nettbutikk

St. Olav bokhandels nettsted stengte 27. juni i forbindelse med at et nytt og forbedret nettsted skulle bygges opp. Dette arbeidet er nå ferdig, og bokhandelen ønsker nå alle hjertelig velkommen til sitt nye nettsted.

På bok­handelens nye nettsider står det:

null Vi har gleden av å ønske velkommen til vår nye nettbokhandel. Vi håper den i større grad enn den gamle avspeiler vår fysiske butikk. Den vil imidlertid aldri kunne erstatte et besøk i Akerveien hvor opplevelsen av å være et lite pustehull i hverdagen (eller søndagen!) kompleteres med lukten av røkelse, lys, såpene til Tautrasøstrene, lyden av musikk, synet av bl a vakre ikoner og selvfølgelig; Bøkene i hyllene.

Vi har i løpet av sommeren lagt stor vekt på å gjøre bøkene mere tilgjengelig ved tydeligere merking av hyllene og noe omorganisering av kategoriene i den fysiske bokhandelen De ulike kategoriene i den fysiske butikken har vi forsøkt å overføre til den lille nettbokhandelen.

Vi håper dere vil finne noe av interesse i nettbokhandelen og at dette vil inspirere dere til å ta en tur innom oss når dere er i Oslo.

Velkommen til nye www.stolavbok.no!

av Mats Tande publisert 09.10.2013, sist endret 28.10.2013 - 10:55