Utnevnelser i Oslo katolske bispedømme

Biskop Bernt Eidsvig Can.Reg av Oslo offentliggjør med dette at:

P. Adam Dawid Wróblewski C.PP.S blir med virkning fra 1. september 2018 utnevnt til kapellan i Mariakirken menighet på Stabekk. P Adam kom til Norge 8. august i år.

P. Atputharajah Gnanapragasam OMI blir med virkning fra 1. september 2018 utnevnt til kapellan i St. Johannes apostel og evangelist menighet i Oslo.

P. Atputharajah («Atpu») OMI ble født 7. mars 1963 i Chunnakam på Sri Lanka. Han inntrådte hos Oblatfedrene og avla første løfter 8. september 1988 i Bandarawela-Badulle og evige løfter 6. november 1991 i Jaffna. Han ble diakonviet 7. november 1991 i Jaffna, og presteviet 28. juli 1992, også i Jaffna. P. Atpu kom til Norge 28. august i år.

P. Jeyanthan Pachchek OMI, blir med virkning fra 1. september 2018 løst fra stillingen som kapellan i St. Johannes i Oslo, og samme dato utnevnt til kapellan i St. Paul menighet i Bergen.

P. Oskaras Petras Volskis er av sin biskop kalt tilbake til Litauen med virkning fra 1. september 2018.

P. Cruf Climaco fra bispedømmet Maasin blir med virkning fra 1. oktober 2018 utnevnt til kapellan i Vår Frue menighet i Porsgrunn (50%) og filippinsk sjelesorg i Kristiansand, Arendal og Porsgrunn (50%). 

P. Cruf ble født 14. januar 1969 i Lianga, Surigao del Sur, Filippinene. Presteviet 5. april 1994 og inkardinert i bispedømmet Maasin. Han snakker engelsk og de filippinske språkene tagalog, cebuano, waray og kamayo. P. Cruf kom til Norge 28. august i år.