Innspurt for Adventsaksjonen 2004

 Les også:

Det er nå innspurt for Adventsaksjonen 2004: Tid for Rettferdighet. Innsamlede midler går til Caritas' program i Zambia, som har hovedfokus på demokratiutvikling, kvinnedeltakelse og hiv/aids. Adventsaksjonen er et årlig samarbeid mellom Norges Unge Katolikker (NUK) og Caritas Norge, hvor katolsk ungdom og katolikker i alle aldre i hele Norge samler inn penger til et bestemt caritasprosjekt.

Du kan støtte Adventsaksjonen 2004 ved å sette inn penger på konto : 3000.16.91410.

I løpet av hele adventstiden samles det inn penger i menighetene og utenfor. Katolske ungdomsgrupper i hele landet har arrangert kirkekaffe og juleverksted, men mange steder skjer det også mye mer: Tønsberg - barne- og ungdomsmesse med musikalske innslag. Fredrikstad og Trondheim - store førjulskonserter. Kristiansand - tombola og auksjonering av tjenester. Bergen - Julebarnepass. Porsgrunn og Arendal - ungdomshelger i advent med bøsseinnsamling. Stavanger -bøsseinnsamling og vaffelsalg til den store gullmedaljen! Det har også kommet meldinger om adventsaksjonsaktiviteter fra Tromsø, Mosjøen, Hamar, Hønefoss, Lillehammer og Lillestrøm, men det er sikkert også flere menigheter hvor Adventsaksjonen står i fokus. Vi ønsker alle lykke til med innspurten for Adventsaksjonen 2004!

I forkant av Adventsaksjonen har katolske ungdommer fordypet seg i temaet rettferdig fordeling. Gjennom dette arbeidet har vi fått en dypere forståelse av vår kristne forpliktelse overfor våre medmennesker. Norges Unge Katolikker oppfordrer derfor alle katolikker i Norge til å vise solidaritet ved å støtte årets Adventsaksjon!

Melding fra Norges Unge Katolikker (17. desember 2004)

av Webmaster publisert 17.12.2004, sist endret 17.12.2004 - 17:09