Utnevnelser i Oslo katolske bispedømme

Biskop Bernt Eidsvig offentliggjør med dette at:

P. Michael Nguyen Duy Duong blir med virkning fra 18. desember 2017 løst fra stillingen som kapellan i Vår Frue menighet i Porsgrunn, og samme dato utnevnt til kapellan hos St. Birgittasøstrene i Tiller, Trondheim stift.

P. Godwin Adahada blir med virkning fra 15. januar 2018 utnevnt til kapellan i St. Magnus menighet i Lillestrøm og med ansvar for engelsktalende afrikansk sjelesorg. Utnevnelsen har en virkning for en periode på tre år.

P. Alan Nelson Navales blir med virkning fra 1. februar 2018 løst fra stillingen som kapellan i St. Magnus menighet i Lillestrøm, og samme dato utnevnt til kapellan i St. Paul menighet i Bergen, og med ansvar for filippinsk sjelesorg i St. Paul menighet i Bergen og St. Joseph menighet i Haugesund

P. Amando Bergantino Alfaro blir med virkning fra 1. februar 2018 utnevnt til kapellan i St. Svithun menighet i Stavanger, og med ansvar for filippinsk sjelesorg i St. Svithunn menighet i Stavanger, St. Fransikus Xavier menighet i Arendal, St. Ansgar menighet i Kristiansand, Vår Frue menighet i Porsgrunn og St. Olav menighet i Tønsberg.

P. José Johan Dumandan blir med virkning fra 1. februar 2018 løst fra stillingen som kapellan i St. Paul menighet i Bergen, og samme dato utnevnt til kapellan i St. Olav menighet i Oslo, og med ansvar for filippinsk sjelesorg i Oslo, St. Magnus menighet i Lillestrøm, St. Maria menighet i Askim, St. Mikael menighet i Moss, St. Laurentius menighet i Drammen, St. Birgitta menighet i Fredrikstad, St. Teresia menighet på Hønefoss og St. Gudmund menighet på Jessheim.